Delibere Giunta Delibere Consiglio Bandi di Gara Avvisi Pubblici Albo Pretorio Amministrazione Trasparente
S'Ufitziu de sa Limba Sarda de sa Comuna de Ollolai.
29 luglio 2015 alle 08:59:00 IT - OLLOLAI 2015

Si nche comunicat a sos tzitadinos chi dae su 14 de su mese de trìulas 2015 at torradu a abèrrere s'Ufitziu de sa Limba Sarda de sa Comuna de Ollolai.

Gràtzias a su progetu "Amministrare sa Barbagia in sardu" (Lege de s'lstadu 482/99 "normas a tutela de sas Limbas de minoria", annualidade 2011) e a sa collaboratzione de s'lstitutu "Bellieni" de Tàtari, amus a fàghere atividades de isportellu linguìsticu e atividades culturales.

Amus a èssere a disponimentu de sos tzitadinos e de sos assòtzios ogni martis dae sas 09.00 a sas 13.00 in s'ufitziu apòsitu chi b'est in sa Comuna. Benide a nos agatare!

VEDI ANCHE ALBO PRETORIO

Letto : 646 | Torna indietro